Kaikkien elävien olentojen yhteinen kaupunki.

MUST-tutkimushanke kutsuu sinut kokemaan ja keskustelemaan monilajisesta kaupunkielämästä Turun keskustassa järjestettäville MUST-festivaaleille 7.-8.6.2024.

Festivaali tuo yhteen uusimman tutkimustiedon ja kaupunkilaisten näkemykset. Tarjoamme osallistujille tilaisuuden kuvitella ja rakentaa kaikkien elävien olentojen kesken jaettua kaupunkia; tavoitteenamme on, että sekä tutkijat että muut osallistujat jakavat ajatuksiaan, oppivat monilajisuudesta ja rohkaistuvat toimimaan luonnon monimuotoisuuden puolesta.

Festivaali käynnistyy perjantaina 7.6. asiantuntijoiden ja kaupungin työntekijöiden kanssa järjestetyillä monilajisuusdialogeilla sekä opiskelijoille suunnatulla suomalaiseen metsämaisemaan sukeltavalla ääniteoksella. Lauantaina 8.6. festivaali avautuu kaikille turkulaisille. Silloin kutsumme kaupunkilaiset kokemaan, oppimaan ja keskustelemaan ihmisen ja luonnon välisistä suhteista kaupungissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan, merkitse päivämäärä kalenteriisi! MUST-festivaali on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma; osaan tilaisuuksista vaaditaan kuitenkin ennakkoilmoittautuminen. Lisätietoja festivaalin ohjelmasta julkaistaan pian.

MUST-festivaalin järjestää monilajista siirtymää käsittelevä, Strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittama MUST-tutkimusprojekti. Vastaan kysymyksiin mielelläni.

Ystävällisesti,

Kari Jalonen

Tutkija, MUST:n vuorovaikutusvastaava

kari.jalonen@demoshelsinki.fi